Ajankohtaista

 

 

KUIVANIEMEN YRITYS RY

95100 KUIVANIEMI

Y-tunnus. 1027054-9

kuivaniemen.yritys@gmail.com

kuivaniemenyritys.sporttisaitti.com

 

Kevätkokous ESITYSLISTA

 

Aika:27.3.2022 klo 12

 

Paikka: Kuivaniemen Neste Nelosparkki

 

1. Kokouksen avaaminen

 

2. Kokouksen järjestäytyminen

 

3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

 

4. Esityslistan hyväksyminen

 

5. Toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen 2021 esittely

 

6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen

 

7. Toimintasuunnitelman 2022 hyväksyminen

 

8. Muut esille tulevat asiat.

 

9. Kokouksen päättäminen

Liikunnallista vuotta 2018!

 

Uusia ryhmiä!

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin ja liikuntaryhmät ovat jo aloittaneet. Tammikuussa liikuntalukkariin tuli jonkin verran muutoksia, joten kannattaa tarkistaa oman ryhmän aikataulu. Helmikuussa kokeillaan Nassikkapainia sunnuntaisin 4.2. ja 11.2. liikuntahallilla klo 18-19. Nassikkapaini on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille (myös keväällä 4 täyttävät). Nassikkapainia ei pystytä järjestämään joka sunnuntai, joten se vuorottelee perheliikuntavuoron kanssa. Perheliikkuntavuorolla perheen pienimmätkin pääsevät liikkumaan vanhempiensa kanssa. Vuorot alkavat helmikuussa. 

Jäsenmaksut 2018

Jäsenmaksut vuodelle 2018 nousivat viime vuodesta vähän. Uusia maksuja päivitetään liittymislomakkeelle mahdollisimman pian, joten toivomme kärsivällisyyttä sen suhteen. Jäsenillemme tulee lähiaikoina sähköpostia jäsenmaksuista. 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kaikki ovat yhä tervetulleita ideoimaan Kuivaniemen Yritys ry:n toimintaa. Muutamia uusia vapaaehtoisia on ilmoittautunut mukaan! Hienoa! Mukaan mahtuu yhä, joten jos sinulla on antaa aikaasi niin ilmoittaudu mukaan. Riittää, että on kiinnostunut! Seura pyrkii järjestämään kaikille vapaaehtoisille toimintaa tukevaa koulutusta. Jos sinulla on sydäntä lähellä oleva laji, jonka toivoisit viriävän kylällämme, ota rohkeasti yhteyttä! Mitä useampia on mukana, sen helpompaa on kehittää ja vakiinnuttaa toimintaa! 

Kuivaniemen Yritys ry

Y-tunnus: 102 7054-9

Tilinro OP: FI18 5741 7050 0135 13

 

 

 

Jäsensivut ovat ainoastaan seuran jäsenille tarkoitettu alue, jonne jäsenet voivat kirjautua omalla käyttäjätunnuksellaan. Jäsensivuilla voidaan esimerkiksi jakaa tiedostoja tiedosto-osion avulla ja päivittää jäsentietoja..